Scan baby

Assalamualaikum & Hi semua. Saya pregnant 12weeks. Nak tanya kita boleh scan baby seberapa kerap ye? Sebab saya ada dengar orang kata kita tak boleh selalu sangat scan baby. Tak elok. Kalau mcm scan baby sebulan sekali boleh ke?

2 Balas

Klu duitnya ada, bila2 masa sis nak pn boleh.

5y ago

Bestnya dah rasa dia bergerak. Saya maybe awal lagi kod. So tak rasa pape lagi. Kalau dah dapat rasa baby bergerak kita yakin lah dia okay kan. Ni bila tak rasa pape tu yg risau je 😅

Hari2 pun boleh. Xda effect pn

5y ago

Ohh boleh jela scan ye. Sbb saya dengar org kata tak boleh. Takut effect baby. Btw thank you so much 🥰