Suggestion klinik untuk scan 1st time area Shah alam

Assalamualaikum semua. Kalau ikut tarikh period, saya pregnant dalam 8weeks dah. Plan nak gi scan untuk confirmkan pregnancy kat klinik swasta rabu ni 26/4. Boleh tak suggest klinik mana elok yang pergi area shah alam? Saya ada terbaca yang tak elok untuk kita dengar heartbeat baby bawah 12weeks. Takut terkena klinik yang buat scan sekali dengan dengar heartbeat padahal bawah 12weeks. Ada terbaca ada klinik yang bagi dengar heartbeat, ada yang tak bagi sebab tak elok untuk baby. Risau lah pulak saya. #firstbaby #firstmom #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Wsalam. Emm, first time pulak dengar camtu. Saya buat di Klinik Siti, doc cuma tunjuk dan nampak dekat scan tu detak jantung baby.

1y ago

Dia ada bagi dengar heartbeat baby ke?