scan baby

Assalamualaikum nak tanya . Selalu nya kalau nak scan jantina baby or scan 4D/5D pada kandungan berapa bulan yee? Sebab 4/11 ni ada temujanji dokter untuk rpt scan tapi scan klinik kesihatan tak nampak jantina dia sebab gambar scan tak jelas misis ckp . Tu yg nak tahu bila dah boleh scan ye untuk tahu jantina tu

2 Balas

Saya. Scan 2d dekat klinik swasta. Nmpk jelas jantinanya. Masa sya scan kandungam 24w. Ada orang 20w pon da nmpk jantinanya. Klu 4D lagi jelas la.

scan 4d dan 5d sesuai utk 26 minggu ke atas