Berapa kerap boleh scan kandungan?

Sy sedang mengandung 9week++. Last scan perut masa 7week. Boleh ke scan 2minggu sekali or sebulan sekali or berapa kali boleh scan kandungan ye? Sebab risau kandungan okay ke x. Membesar dengan okay ke x. Akak office cakap xelok scan kandungan selalu walaupon sebulan sekali sbb mesin scan tu tak elok utk baby dlm perut. #bantusharing #ingintahu #1stimemom

1 Balas

Scan xde masalah. Xde radiasi. Yg xboleh adalah xray. Better tnye dr dari tnye mereka yg xde kepakaran dlm sesuatu bidang tu

3y ago

terima kasih semua🥰