Baby 1st time makan hari ni

Assalamualaikum semua nak tanya pendapat , saya first mom , saya bagi bubur lembik mcm biasa la yg org2 cadangkan dkt media tu, lepas tu bial saya dah bagi habis makan dia nangis and marah . Ade sesapa pernah alami x mcm ni ? Saya confuse dia nak lagi ke or dia xsuke ke , sebab bila saya cuba bagi lagi sambil dia nangis dia mcm tersedak sikit lagi dia nangis .. saya serius lack of knowledge 🥺. Ada sesiapa boleh bantu

3 Balas

Awk bg lg masa nangis tu tersedak, cuba tenangkn baby dlu dukung2 dia dan ofer air. Next boleh try bg lebih skit