Ni najis normal ka ?

Hai smua sya nk tanya . Ni najis normal ka ? Baby sya 6 bulan lbih sjak start makan dia jrg berak. Lpas tu dia berak sikit2 ja. Sya dah bawa g 2 klinik. Tapi ttap jadi mcm ni najis dia . Dia nangis kalo nk berak. Tapi x slalu la nangis yg part ketulan bsar ni ja dia nangis. Sya dah bagi serat dlm bubur dah bagi buah mcm2. Ubat pun dah makan. Sya stress ksian dkat anak . Bantu sya mom kalo ada yg pnglaman sma mcm sya . Sya dah tukar bras sumo kpd beras perang. Texture bubur pun lembut mcm air dah . Pokoknya smua dah buat. Baby bf . #bantujawab #firstmom

Ni najis normal ka ?
3 Balas

dh try bgi oat tak mummy? saya ada baca sorang ibu ank dia sembelit and dia bgi makan oat trus berak

3mo ago

Saya bagi oat pun sama najis anak saya mcm ni. Blend halus dgn buah. Anak tt & saya masalah yg sama, dah bg mcm2 serat. Blend bubur halus, evo tak tinggal. Sehari 2x buah

beras biasa dh cuba? buah apa yg dh beri pd bby ya?

3mo ago

Saya bagi buah naga , betik dan pear . Beras biasa dah cuba juga .