Scan first usia kandungan 5w3days..normal tak begini?

Assalamualaikum semua. Hari ini sya ada ke klinik swasta Gara2 keputihan.. Doktor ada le bg masuk ubat.. Sbb keputihan bnyk sgt.. Skli la doktor buat scan.. Kira sya bru 5w3days..so sya mau tnya.. normal x scan begini je.. Xnmpk bby? Paling rasa down Mula2 doktor ckp ada mslh.. N then doktor ckp upt yg sya guna untuk cek tu salah.upt penipu kata doktor.. walhal 3 upt sya buat test.. Lain masa lain tarikh .. Sya Siap guna clear blue lg time tu. .. Down sgt.. After that doktor tu buat lg upt d klinik tu sendiri.. Alhamdulillah.. Upt positif.. 2minggu lps ni doktor suruh dtg balik untuk scan? Tapi husband buat keputusan xnk p klinik tu sdh.. Myb p klinik lain

Scan first usia kandungan 5w3days..normal tak begini?
2 Balas

Ni contoh sy punya masa 5w1d. Mmg normal nmpk kantung kosong je. Tunggu dlm 2-3 minggu utk repeat scan, insyaAllah nampak dah janin ala semua nnt. Sy skrg dh 33w. Teruskan makan folic acid dan jgn stress stress ya. Nnt cuba tmpt lain pulak

Kalau banyak sangat keputihan, kurangkan yg manis2, banyakkan minum air masak, banyakkan makan plain yogurt ye

3y ago

🥰