normal ke ada darah ckit tapi cek upt positive

Hai nak tanya pendapat mommies semua. sya lewat period , cek upt positive. pastu p scan klinik xnampak kantung sbb doktor cakap kecik lagi. dia soh dtg lepas raya. masalah nya masa scan tu sya ada keluar darah ckit ja coklat gelap camtu sampai skang dah ari ke 10. normal ke yea..

2 Balas

Ada org pregnant pun kuar period di awal2 tp xheavy la ..maybe coklat2 je..tu maybe saki baki darah lama..kalau darah baru dia merah tu perlu risau lebih..saya ngndung ke 3 pun jd benda yg sama..tp lepas tu dapat tahu PP (placenta previa)..tp alhmdulillah pregnt wpun period sikit

Ada setengah orang memang keluar darah masa first trimester tapi tak banyak darah tu . Bukan macam darah period .