Opinion

Saya preggy 5w6d..tadi buat upt kt klinik..turns out yg upt tu double line tu pudar sngt.. Doktor ckp sepatutnya line kt upt tu kenalah terang sbb dh lewat tarikh period..Last week je sy rasa cm nk muntah..rasa pening..this week dh xde..Doktor scan ade je kantung. Tpi xnmpk lg dlm tu sbb kecik lg.. Doktor bg 3 minggu lg masa nk monitor..maybe that time akn berlaku seperti turun darah or baby not growing as per expected.. Ada tak ibu2 kt sini pernah ada pengalaman mcm sy? Ni kandungan sy yg ke 2..

1 Balas

Mungkin kandungan terlalu awal utk buat buku pink..xpe ye sis.. Doa byk2 moga hamil kembali.