Dugaan 6W2d

Assalamualaikum semua.. Sya bru saja balik dari kecemasan hospital Gara2 ada setitik darah keluar.. ☹️☹️N smpi d kecemasan, sya d rehatkan.. Doktor cek vagina... N korek mmg ada darah berketul d keluarkan.. N doktor melakukan TVS n kantung still ada.. N scan ats perut.. N kantung ada(without heart beat).. Just kantung ja nmpk.. But too early for do any result.. Sbb kandungan masih 6minggu2hari .. Doktor ckp kandungan terancam.. N suruh dtg 2 minggu lg untuk scan semula.. Jika still xda heart beat bby doktor ckp mau cuci.. D sini sya mau tanya.. Ada ka yg pernah mengalami mcm sya? Sya hnya berserah dgn Allah.. Moga rezeki tetap ada.... Doakan sya ya semua😉

5 Balas

12/20 Sy wktu tu kdgn bru 8w..kluar drh..hri ke2 g scan..kntug suma ok..h beat dc xdk ckap apa..esok tu sy skit prut cm sggut..trus sy g hosptl..scan lain..n sy mmg dsahkn ggur..so kena cuci..n now alhmdulillah kdgn sy dh msok 5 bulan..bykkn brehat..smga dprmdahkn urusan yaa..aamiin🤲🏻

2y ago

Ya smga urusan awk dprmdahkn yaa..🤲🏻🤲🏻..

Doa banyak2 dan banyakkan bed rest sis.. semoga baby sis kuat, kalau sis tak rasa sakit kat perut macam segugut InsyaAllah ada harapan lagi sis, apa2 pun sis doa banyak2.. Semoga dipermudahkan segala urusan..

2y ago

Direct korek.. Bru scan.. Apa tak bnyk drh keluar..

sya pun mcm tu sis msa kandungan 10 minggu , sis kena banyakkan rehat . slalu doc sarankan bedrest . insyallah nanti semua akan okay . smga dipermudahkan urusan sis lps ni . aminnn

2y ago

Ok2.. Tq sis

Semoga dipermudahkan urusan ♥️

2y ago

🥰🥰

semoga semuanya baik baik seja

2y ago

In sha Allah.. Doakn sya punya rezeki ya sis..