Berat badan tak naik banyak ?

Assalamualaikum . Sblum pregnant berat saya maintain 58/59kg camtu . Lepas pregnant turun sikit jadi 57kg lepastu sekarang kandungan dah masuk 37w, berat saya baru 63/64kg macamtu. Napsu makan pun tak membuak2 mcm mumy2 pregnant yg lain. Ada yg sama kes mcm saya tak? Risau la berat baby tak normal ☹️

3 Balas

sy PON tak berminat sngt mkn.. cuma sy bnykn minum susu sahaja.. sy paksa jugak mkn tu.. tak berselera la..