Berat badan

Ada tak sini yg berat badan maintain sj sepanjang hamil tapi berat baby tetap normal? sy dari 5weeks sampai 15weeks itu je 57kg, 56kg, 56.1kg, 56.3kg ..naik sikit sangat ?

2 Balas

Ada , saya laa org nyaa , hihi , permulaan tuh sbb alahan teruk sngt ,semua bnda msuk mulut keluar balik , after 4month , baru naik 3 kilo setiap bulan ...

saya awal awal naik sikit je. bila da dekat nak beranak total kenaikan semua dari awal 12kg .