berat badan maintain

hi mommies. normal ke ek kalau berat before pregnant maintain sampai kandungan masuk 5 bulan? risau la pulak berat tak naik. nak tanya doc, appointment lambat lagi 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

7 Balas

normal je sis hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

Normal.. sy pun bru nk masuk 5 bln, berat stakat ni naik 100gram je.. nurse x kata ape pun.. jgn naik mendadak sudah.. kena control makan jugak.. lps ni mungkin berat akan naik lebih sikit seiring dgn pembesaran baby..

Awal2 ni xnaik xpe lg. sbb baby berat blum 1kg lg. klau naik pun jgn mendadak. Jd normal utk maintain. 🥰

Normal je awak. Saya dah nk masuk 5 bulan berat menurun juga lagi 😅 awak dah minum air gula?

saya pun sama. dah tanya dr dia kata okay tak perlu risau. tapi tullah risau gak kadang2 huhu

sy pun maintain je berat..doc tak de kata apa²..

Normal 🙂