Berat Badan

normal ka pregnant dah masuk 27weeks tapi berat badan tak naik, still mcm biasa. Takda bengkak kaki, tangan. just mual, and pening. berat badan maintain 46kg, lps tu selera makan kurang. i ingat pregnant selera makan dia kuat, ni makan kurang. tu normal? mohon penjelasan. tq💕

2 Balas

Kalau regular check up sis n baby dgn doktor ok..comfirmkan dgn doktor saja sis..inshaAllah ok sis

4y ago

dah tiga kali scan, baby ok sihat katanya. just masala kurang darah merah pasal berat badan dia tak cakap. tp saya risau , org lain pregnant berat badan naik, selera makan naik. saya still sama mcm tak mengandung 😞

Xnormal