tolong doakan kak ipaq saya

assalamualaikum saya nak mitak ibu hamil dekat sini tolong doakan kak ipaq saya nur fatin nabila binti mohd pauzi di kurniakan anak ye dah dh 4 thun mereka cuba tapi blum ada rezki lagi org ckp doa ibu hamil makbul tolg doakn dia supaya thun 2021 ni dia akn dpt merasainya..

22 Balas

Saya Doakan.. Kak ipaq nur fatin nabila akan dikurniakan.. Rezeki.. Anak soleh Dan solehah.. Sabar banyak2.. Jgn stress... Enjoy ja dlm hidup.. Jgn pikiaq Sgt.. Kenapa.. Xdk anak.. Org lain ada.. Ank... Buat xtahu ja.. Sbb nnt akan sampai waktu y sesuai.. Akn Diberi zuriat.. Sy tcc 5 tahun..tahun ke 6 alhamdulillah.. Hadiah anniversary Sy prgnant Dan sekarang ank sy berusia 2bulan 10 hari.. 😊😊

3y ago

alhamdulillah terima kasih ye

akak 5tahun lebih baru rasa ngandong. baru masuk 4 bulan. moga kakak ipar awak, nur fatin nabila mohd pauzi diberi rezeki zuriat, dipermudahkan urusan utk dapatkan zuriat. amin.. kita tak tau bila Allah nk bagi. tapi, percaya yg Allah akan bagi pada waktu yg tepat. utk awak jugak, semoga dipermudahkan urusan bersalin, sihat dan selamat ibu dan anak. amin❤❤

3y ago

min terima ksih ye kak. semoga segala urusan akk akn di permudahkan

Amin saya diakan nur fatin nabila binti mohd pauzi dimurahkan rezeki zuriat. In shaa allah ada rezeki jikalau diizinkan allah. Saya pun mencuba juga sbb ada ovarian cyst sblm pregnant dan ada pcos. Semoga kakak ipar awak kuat semangat dan terus kan usaha dan berdoa. Aminn

3y ago

Alhamdulillah saya dah pregnant 8 weeks. Saya menunggu setahun. Tapi apalah setahun kalau nak dibandingkan kakak ipar awak. Saya faham perasaan menunggu tu sbb saya pernah rasa. In shaa allah ada rezeki buat kakak ipar awak. Amin

doakan jugk sepupu saya . dah 4 tahun jugk mereka cuba tapi belum dkurniakan rezeki . . saya doakan semua pasangan yg belum ada rezeki anak akan dkurniakan anak tahun depan . aminnn ya rabbal alamin

3y ago

Aamiin aamiin

amin... insyaallah, jangan putus asa,usaha dan redha..saya menanti zuriat selama 12 tahun, alhamdulillah dengan izin Allah saya selamat melahirkan baby boy 19/11/2020...

semua org boleh tolong doakan tapi dlm masa yg sama mereka kena usaha dgn cara yg betul..lambat @ cepat Allah swt yg 'approve'

3y ago

bukan senang nak jadi mak ayah ni, kadang kita rasa kita ready tapi Allah swt lebih tahu bila masanya.. tgk dato CT tu, berapa puluh kali buat ivf baru dpat anak sulung.. jgn sesekali terdetik perasaan yg tidak elok dgn Tuhan..

semoga Nur Fatin Nabila dikurniakan zuriat yg baik, usaha, doa, rajinkan solat hajat , tawakal, InshaAllah..

amin2 moga mkbul doa2 nya.. kirim slm kt kak ipr awk..

InshaaAllah amin.. Semoga dipermudahkan segala urusan

Aamin. In sha allah sabar itu indah