Assalamualaikum ibu2 semua🤍

Assalamualaikum ibu ibu semua🤍 Harini saya 39 weeks 2days pregnant. Semoga urusan saya Nur fara Aidila Binti Baharuddin bersalin cepat dari tarikh due dan dipermudahkan dan baby sihat, cergas sempurna. Aamiin ya Rabbal'alamin. Doakan saya yaa. Lebih 40 orang yang doa, InsyaAllah makbul. Terima kasih semua 🤗 dan saya doakan semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nnti, aamiin...🤲🤲 #anakno2 #18/6 due

Assalamualaikum ibu2 semua🤍
25 Balas

aaminn ya rabbal Alamin semoga urusan sis dgn beby di permudah kan sya pun due nk dkt jgk sis 30/6 semoga urusan sya dgn bby sya di permudahkan jgk Aaminn ya rabbal alamin

2y ago

aamin. terima kasih sis. moga urusan kita dimudahkan 🤲🏻🤲🏻

doakan saya jugak mommiess. semoga Nur Ain Syafiqah Noor rizal dipermudahkan dan dipercepatkan proses bersalin .. 37 weeks 6 days Harini..semoga saya lahir sebelum due date Yee

2y ago

aamin. terima kasih sis. moga doa berbalik pada sis juga 🤲🏻

ya allah permudhkan segala urusan bersalin puan nur fara aidila binti baharuddin..dh sht kan ibu dan baby nya amin2.. 🤲🤲🤲🤲

2y ago

aamin2.. 😘

Aminn semoga urusan awak & bby dipermudah kn moga awak beranak sebelum due date doakn sya jugak ye duedate sya 20/6

2y ago

Aamiin 🤲❤️

Amin ya rabbal alamin.. Saya juga sis due 26/6 ni, semoga dipermudahkan urusan kita melahirkan nanti 🤲🏻

2y ago

aamin 🤲🏻 terima kasih sis. moga urusan sis dimudahkan juga Aamin 🤲🏻🤲🏻❤️

Aamiin ya robbal aamin semoga di permudahkan urusan sis.. Dan semoga sis n baby sihat wal'afiat hndaknya~

2y ago

aamin. terima kasih sis 🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

semoga dipermudahkan kan urusan kita bersama.. sy pun tgh tggu nak bersalin ni.. due 29/6

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin puan dan anak Amiin yaa rabbal alamiin..

Semoga ibu dipermudahkan bersalin & baby keluar sehat sempurna 🌹 selamat berpantang ibu.

2y ago

aamin 🤲🏻🤲🏻 terima kasih ❤️❤️❤️

Amin ya Rabbal Alamin , semoga dipermudahkan bersalin..doa kan saya jgak...due 11/8