Tolong doakan Nur Sakinah Amirah binti Ahmad dimudahkan bersalin normal harini 12/9/2022

Hi ibu2. mintak tolong para ibu doakan saya dimudahkan bersalin harini. dah 24jam warded bukaan masih 4cm belum rasa contraction. terima kasihh 🥰

10 Balas

smogaa urusan sis d permudahkan , saya pun dlm wad dh 24jam pagi smlm 3:37 dtgg sbb leaking then bukaan bru 5cm dan pagi tdi jam 5pgi induce pil sbb tkde contraction , alhamdullilah skrg dh rse sakit contraction cuma menunggu kena seluk je nk thu dh brape cm , tarikh serah diri 15hb due date 16hb . smogaa urusan kita sama” d permudahkan amiinn .

2y ago

air ketumban keluar tpi pnggilan dokter leakingg. , sya kuar time tido ats katil tersedar sbb macam basah tk terlalu bbyakk , terus g hospitl 11hb sbb memang due date nk dkt da 16hb

terima kasih semua ibu2 hebat 🥰 saya dh selamat bersalin czer. air ketuban leaking lebih dari 24h dan jantung baby dah lemah. takda rezeki bersalin normal takpa yg penting baby sihat. terima kasih atas doa semua ibu di sini 🥰🙏🏼

semoga dipermudahkan urusan bersalin nya. kalau bole elakkan minum air selusuh takut contraction nya makin teruk. apa apa pun semoga yang baik baik je untuk ibu dan baby 🥰

Semoga dipermudah urusan puan,dan dilancarkan persalinan..selamat kdua2 ibu dan anak tanpa apa2 kemudaratan dan kesakitan yg lama..Aamiin

Semoga dipermudahkan ibu… selamat bersalin, baby dan ibu sihat 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

semoga dipermudahkan tuk ibu Dan anak..saya due 13/9.x de rasa apa lagi

semoga dipermudahkn sis .. bby n mmy sihat walfiat🥰

Insyaallah semoga dipermudahkan urusan awak

Semoga dipermudahkan segala urusan

semoga di permudahkan ...