Tentang kandungan

Sya rsa kcil hati dri awl smester dan nk msuk last smester ni,bila sya crita ttg kandungan dgn kak sya,dia akn ckp, ibu yg kuat morning sickness n hamil d usia tua,bby diorg kuat n matang...abistu kmi yg hamil muda ni x kuat n matang la bby😄😄

4 Balas

elok laa pregnant muda. satu rezeki nt anak dh besar awk masih boleh paham anak awk sbb jiwa tuu masih tak jauh beza. kakak awk jeles tak dpt pregnant muda ke apa. lg satu risiko awk tak macam pregnant usia lanjut. kuat dan matang tu bukan ikut umur mak yg mengandung tp ikut persekitaran, pemakanan dll. bnyk faktor pengaruh

apooo .. sye ni da tuaa hahah 30 da first baby .. dri awal preggy kan sye tk de alahan lgsung Alhamdullillah sgtttt .. baby sye sihat alhamdullillah sgtt .. eee yg buat tak sihat tu tau ape .. toxic mulut org buat kan kte susah aty .. sye ni jenis dgr boleh percye tak ahhahahah .

2y ago

same2 .. jgn sedih tau my dear .. ingt ble awak sedih lebih menjejaskan baby .. so happy2 je .. bile org ckp .. angkat kening tutup mata senyum .. hehe .. ape pun semoga awak dan kandungan sihat

jgn layan awak, alahan ni tiap org tak sama, saya pernah hadap juga dlu bab ni, mmg terasa tambah family sendiri kata kan, tapi kita lain.

2y ago

faham . tapi awak ignore je okay, badan kita ,kita yg hadap. diorg tak rasa , sbb tuh boleh ckp mcm tuh. saya dulu siap mak ckp saya ni manja sgt ,sbb tuh tak bole lawan. mmg terasa gila, siap dia banding dgn org lain, tapi lama2x malas layan, baik fikir diri n baby kita.

byk la kak awk tu. pandai2 buat cite. dh lain kali jgn cite lagi dgn kak tu. actually die jeles je tu awk pregnant.

2y ago

mngkin jgk la😆