Assalamulaikum

Tolong doa kan saya semoga saya hamil di bulan jun thun 2021 saya dah 5 bulan dengan suami saya tapi belum ada rezeki😒#seriusnanya

11 Balas

baca doa nie setiap kali lepas solat dan amal kan doa nie xkira siang atau malam bca lah bnyk kali... insyaallah allah mndengar doa2 hamba nye.....

Jangan sedih,ada rezeki nanti,jiran saya dua tahun baru ada sekali tuhan dua Kali beranak..DOA minta pada tuhan,in sha allah ada

3y ago

amin allah rezeki dri allah smoga allah kbul kn doa2 ku amin

Sy 7thn sis tggu.,alhamdulillah skrg wife dah pregnant 6bln.,.doakn bby sy ye.,.insya allah ada rezeki sis 1hari nnt

3y ago

amin trmaksih doa nya juga

Insya allah sis. Semoga ada rezeki sis untuk menimang cahaya mata tak lama lagi

3y ago

amin sis insyaAllah muda"han allah beri kita anak amin

Wa’alaikumussalam dear. Amin Ya Rabbal β€˜Alamin.

3y ago

alhamdulillah trmaksaih

Moga Allah beri zuriat pada sis..

3y ago

amin alhamdulillah trmaksih sis

sda sis sya dlm grop

aaminnn ya rabbbb.

amin trmaksih

aminnnn😊

3y ago

😊😊