Doakan saya mengandung ye..??

dh msuk 4 thun usia perkahwinan, rezeki nk dpt baby blm ada lg..doakan sy ye..

34 Balas

Aamin.. Banyakkan berdoa dan usaha yee.. Lagi satu kan sebelum sy pregnant sy selalu dgr org ckp "dekat dgn org yg pregnant nanti berjangkit" . So sy dkt dgn akk ipar sy usap perut dia semua. Hehe betul2 berjangkit. Ni sy ckp jee jgn terlalu percaya, percya gitu2 xpe.. Insya Allah bila waktu ye Allah akan hadir kan malaikat kecil dlm rahim awak Aamin 😘😘

Aamiin.. Moga sampai waktuny nanti.. Teruskn brikhtiar.. Sy pun genap 4thn.. 1st buat iui dekat hkl x jd.. Tapi jadi secara normal selepas tu.. Amalkn doa brsama setiap lepas solat, solat hajat, makan khasiat, bersenam,checkup doc, mkn ubat, minum mineral banyak 2L-3L setiap hr..rancang time subur dan jgn stress..

4y ago

in sha Allah..aamiin.. t.ksh..

Usaha sis... Boleh usaha dgn amik jus perawan gold. Jus momhope, jus mamariam atau madu turki wawa zainal. Pilih salah satu dan amalkan. Selalunya ada yg amik 1 botol da lekat. Tp cuba dlu dalam 3 botol. Kalau xlekat jgk bru try yg lain. Semoga bermanfaat 😊

Semoga sis dan suami dikurniakan zuriat ye pada tahun ni..aaminnnn, mudah-mudahan..jangan putus asa berdoa ye sis 😘 Allah ade. Sebagai ikhtiar sis boleh makan folic asid. Brand ape pun takpe, boleh beli dkt farmasi,guardian & watson pun ade.

Sis cuba amalkan doa ni dlm masa yg sama cari waktu subur. InshaAllah ada rezeki. Sape2 je yg g Mekah, sis kirim doa. Mana tahu antara ramai2 tu Allah perkenankn doa :)

4y ago

in shaAlah..terima kasih byk ye

Semoga Allah makbulkan doa sis dpt zuriat yg soleh dan solehah aamiin..in shaa Allah jgn ptus asa tau..hehe kami pn dh 9 tahun lebih masih menanti🤗

4y ago

aamiin..smoga doa kita semua d makbul Allah swt..

Aminnn.. Inshaallah ade rzeki kita smua sis.. Sy pom tringin nk baby... Hnya mmpu twakkal n usaha... Smha kte smua dpt jd mumy 1 day nti..

4y ago

in sha Allah..aamiin

Sama la sis .. kita doa sma2.. semoga saya dan sis ada rezeki baby tahun ni insyahAllah ..Aamiin

Semoga ada rezeki zuriat untuk kita dalam masa terdekat ni. Aamiin. Sy pun ttc nak masuk 3tahun

4y ago

in shaA Allah..

Sama2 kita berdoa ya. Moga tahun 2020 ada rezki kita & ibu2 lainnya, amin