Ubat Ganilia

Assalamualaikum, nak tanya ini sesuai tak untuk ibu hamil 2 bulan dan seterusnya ... Utk ptmbahan drah, bg hb cantik.. Dan Slebihnya..sb mkn ubt zincofer asyik muntah2 kjp2

3 Balas

awak try mkn zincofer tu mkn sblom tdur ye. ada org tk ngam mkn ubt tu pagi. so doc suggest mkn mlm. sy pn mntah klau mkn zincofer pagi so sy dh tkar mkn mlm. skrg dh 31weeks and still mkn mlm lagi ubt tu😊and makesure perut kosong ye. utk ubt ganilia ni better consult dlu dgn nurse or doc ye. semoga mmbantu😊

saya makan ganilia jugak.. tapi untuk hb, doktor bagi iberet.. alhamdulillah hb cantik dari 9 naik 11.. saya makan sebelum tido.. okay laa, tak muntah

mommy boleh cuba OMB buah utk masalah HB 🤗 www.wasap.my/60129876070/nufiya