Ubat haematinic capsules

Assalamualaikum, nak tanya.. Selain ubat ini. Ada tak cara lain utk hilang kan muntah2, loya2, pening.. Sb mkn ubat ni, asyik muntah2, terus bdn lemah

Ubat haematinic capsules
2 Balas

saya baru ni nurse tukar kepada zincofer jugak. mula2 makan Lepas bangun tdo. pastu angin, muntah. try makan zincofer lepas makan berat 2 jam, dah ok. takde muntah2, angin semua

Saya guna utk luaran set alahan ummialya membantu utk loya pening. Boleh cari dekat page set pantang bersalin ummialya malaysia.