ubat tambahan

assalamualaikum momies, sebelum ni saya makan ganilia tapi takserasi dengan saya sebab hb saya drop, then kk bagi ubat zincofer...saya nak tanya perlu makan dua ubat tu ke or stop ganilia just makan zincofer je? sorry saya taktahu sebab anak 1st #firstbaby #bantusharing

1 Balas

mkn salah 1 jer. better mkn yg kk bg. ganilia ni ok tp kandungan asid folic n iron dia rendah sikit banding yg kk bagi. asid folic yg dr kk punya 5mg. iron 200mg.