jambu batu?

Time preggy xpernh skip mkn ubt tmbh drah zincofer . Mkn syur2 daging . Hati ayam buah naga smua yg nurse sruh mkn saya mkn . Sb hb saya tak pndai naik dekt skala 10 je . Mkn semua tu pun ttap dekt 10. Risau jugk sb prut dah mmbesr dah msuk 7bulan . Then one day trnmpk komen seorang hmba tu sruh mkn jambu batu alhamdulillah saya mkn 2 3 hari sblum temu janji tu result btul2 buat saya gembira HB naik smpai 12.7 . So untuk sesiapa yangvdah try mcm2 tpi tak naik HB try la jambu batu sebiji sehari ? tapi jgn skip makan ubat tmbah drah pulak yee

2 Balas

Ya sama saya.saya anak ke2 dulu pun hb rendah. nurse sarankan mkn jambu batu. alhamdulillah hb naik stabil.

Tiap2 mlm mkn jambu batu tp hb tang tu gak.. hehe.

4y ago

X penah skip..