Ade tak ibu pregnant yg tk blh mkn ubat tmbah drah ni..selain tu ubt apa ye yg sesuai..

Tolong berithu saya selain ubt ni ..ubat apa yg sesuai utk tmbah darah

Ade tak ibu pregnant yg tk blh mkn ubat tmbah drah ni..selain tu ubt apa ye yg sesuai..
2 Balas

Cuba next checkup kalau hb masih low,inta doc tukar ubat lain..selalu doc akan suggest iberet…sy dulu mcm tu jugak..sbb sy anemia..makan ubat pun still hb x cantik..dlm masa yg sama bergantung pada pemakanan juga mommy..mommy boleh amalkan pengambilan buah jambu batu..pisang..kerang..hati ayam & byk lagi makanan yang boleh naik kan hb..semoga urusan mommy dipermudahkan☺️

2y ago

trima kasih for info 😘

bole minta tukar ubat