contraction

Assalamualaikum mummy2 skalian..saya nk tanya contraction tu rasa mcam mna?? Skrang saya da 39w.. perut asyik mengeras lpas tu rasa sakit pggang..adakah tu contraction??.. terima kasih yg sudi jawab?

3 Balas

contraction tu rs dy sakit bahagian ari2 tu mcm senggugut lpstu pinggang pon sakit sgt , sakit dy tx hilang2 , sakitnya akan berterusan dan makin kuat n kerap , kalau hilang2 tu brixton hicks , tp sy rs sis real contraction sbb da 39w , da blh pergi hospital cek sis

4y ago

Amiinn..tq sis