Sakit contraction tu macam mna?

Saya sakit bawah perut dari pagi smpai ke petang.. Pingang rasa lenguh2 je.. Xde sakit sangat... Tapi sakit bawah perut tu lgi kuat.. Ada kah ini false contraction? Ka mcam mna? First prgy ni...xtau la sakit contraction tu mcm mna baru 36w 2day

8 Balas

rasa kontraksi sebenar rasa sengugut period yg berganda2 sakit nya. mcm pinggang tulang semua nak patah, nak duduk tak senang, baring, apatah lagi berdiri

Sakit yg sukar digambarkan.. bagi sy contraction mmg paling sakit, klu dia dtg tuh, sume org kt rumh kena diam, jgn ckap wlu sepatah pun..akitt angatt..😆

3y ago

setuju..sakit yg plg susah nk describe..buat apa semua serba tak kena 😁

Senang cerita, sakit contraction ni buat awak tak senang duduk. Memang sakit sangat2. Bila dia datang, awak auto tau yang tu contraction betul

rasa contraction nie rasa nak meneran.Tuu istilah mudah yang doc explain dekat Saya.Selagi xad rasa nak meneran tuu maybe Braxton Hicks

sakit yg blh buat awak bpeloh2 wpun dlm bilik yg super duper sejok😊...tp lain org lain la pgalaman nye..

Bg saya sakit tpi xsakit sgt..bila da g hospital bru rasa sakit..sakit senggugut cm perut memulas mulas

Bila sakit pinggang + perut mengeras setiap 5 minit tu dikira real contraction

Cuba check klinik.. Mungkin kencing kotor