contraction

Assalamualaikum mummy2 skalian..saya nk tanya contraction tu rasa mcam mna?? Skrang saya da 39w.. perut asyik mengeras lpas tu rasa sakit pggang..adakah tu contraction??.. terima kasih yg sudi jawab?

3 Balas

contraction tu rs dy sakit bahagian ari2 tu mcm senggugut lpstu pinggang pon sakit sgt , sakit dy tx hilang2 , sakitnya akan berterusan dan makin kuat n kerap , kalau hilang2 tu brixton hicks , tp sy rs sis real contraction sbb da 39w , da blh pergi hospital cek sis

4y ago

Amiinn..tq sis

Sama la 39week2hari baby mengeras.. Sakit pinggang. Sakit paha. Sakit di bhgian wanita.. Tapi x sakit sangat.. Kdang ada sakit skit lps to xda.. Tapi saya xda pi hospital.... Nnti kalau awak dah pi hospital boleh infom saya mcm mana...

4y ago

Semoga urusan kita dipermudahkan..aamiin

Saya rasa itu contraction. Terus pergi hospital jangan dilengahkan. 39weeks dah tu.. Semoga urusan awak bersalin dipermudah ya..

4y ago

Tq sis😉