Diet ibu mengandung.

Assalamualaikum mummy mummy semua. Boleh mummy mummy semua kongsi diet yang mummy semua amalkan time perut tengah lapar. ? bukan apa kita cuma risau berat badan naik lagi. tak sanggup nak minum air gulaa lagi. ???

1 Balas

Sy skrg tga amal.. Alhamdulillah jd, klau tgari nk lunch tu sy mkn buah2han dlu mnum air msak lpas tu bru mkn nasi skit je lauk syur biar byk.. Then klau lpar lg sy akan mkn buah atau sayur🤗 alhamdulillah knyang

4y ago

Turun berat tak sis ?