Alahan & makanan

Hye mummies... Nk tanya mummy, perut lapar tersgt la lapar... Tp tekak xlalu nak makan... Kalau mummy, makan apa? Utk hari ni dah paksa makan... Mana la tau ada tips yg mummy amalkan... Boleh share?

2 Balas

Saya pastikan saya makan buah hari hari, kalau tak boleh nak makan nasi saya try ganti dengan laksa, mee kari. Kena la try cari makanan apa kita boleh makan. Kadang tu kalau nak makan nasi jugak saya try makan dengan sup boleh lah telan sikit nasi tu. 😅

Klau sye mkn buah klau boleh cari buah yg bnyk air.. Mcm tembikai