Susu

Assalamualaikum Hi momss, skrang ni saya dh 12 minggu 5 hari.. Dari first mengandung sekali je saya minum susu pregnant tapi muntah, lepas tu cuba lagi minum still muntah lagi, and saya tak minum lagi smpai skrang. Tapi kadang2 saya ganti dengan makan buah je. Adakah saran momss untuk saya makan sesuatu selain minum susu pregnant?

1 Balas

Hi, salam. Minum susu formula ke susu segar. Masa preggy sy xboleh terima susu formula (brand anmum) nak muntah. Sy ad try susu kambing formula (brand karihome) tp sama muntah jugak. Sy just minum susu segar sbb tu je yang boleh terima. 😉

5y ago

Susu kambing eh, nanti saya cuba la 😊 Harap2 bole minum hehe