nak tanya saya dh almost 12 weeks

Saya dh almost 12weeks dlu minum susu anmum brp minggu mcm tu , pastu brp bulan ni dah tak lalu susu tu rsa mcm nak muntah klau minum , so sy dh stop bnyk minggu dh klau tak minum susu tak pe ke ? Sbb dri first pregnant mmg minum jus mamariam je . Tak minat dh gn susu

1 Balas

doc ada prescribed prenatal vitamins utk sis kah? kalau sudah, actually vitamins tu dah mcukupi utk pkembangan bayi and susu sebagai tambahan saja. but if sis still nak minum susu, sis boleh try brand lain or flavour lain yang serasi dengan selera.

5y ago

Ouh mcm tuu ok siss