MUNTAH KALAU MINUM SUSU

Hi nk tnya, sya tgh pregnant 10w.. Sya cuba minum susu untuk bby.. Tapi sebaik jer i minum susu, saya terus muntah smua susu itu.. Kena buat ape bagi x muntah? Dah cuba banyak kali, still sama jgak.. ???

1 Balas

Mengandung tak semestinya kena minum susu . And ada je ibu mengandung yang memang tak lalu minum susu, akan muntah . Boleh je stop dulu . Masa saya mengandung pun saya tak minum susu . Boleh amalkan makanan sunnah , bagus untuk baby juga . Delima , kurma

5y ago

Thank kaa.. Baik sya cuba