Minum Susu

Hi Mommies. Ada tak mommies yang minum susu je rasa kembung perut dan angin naik? Sy memang x minum susu even sebelum pregnant. Sejak pregnant doc nasihatkan minum susu. Sekarang baru 10w just minum susu kurma farm fresh. Tapi lepas minum mesti angin banyak. Mommies ada idea lain tak ganti susu tapi dapat sama nutrient macam susu?

1 Balas

sama mcm sy.. lps mnum ssu msti loya.. tp org kata myb sb trim 1 lg.. mmg byk angin.. tpksa tahan kan aje😂stengah org dia xlalu susu dia g beli ubat kalsium utk ganti susu