Keputihan semasa pregnant

Assalamualaikum mommy2 smua.. Sya nak tnye pendapat mommy2 smua adakah keputihan semasa pregnant bahaya untuk kandungan kite sbb sya rse gatal kat bhgn sulit.

2 Balas

Keputihan tu normal ketika mengandung selagi mana ia x bertukar warna, berbau atau gatal.. jd silalah bjumpa dgn doc..

5y ago

Mulanya sya ingt biasa jer sekali gatal mmg xtahan..wokey sis..6t sya p jmp doc.

Klu kputihn bnyk bhya lh jga sb tkt ade kuman n effect bby..Sis try bsuh dgn sireh queen xpon bt rndman air rbusan sireh..

5y ago

Wokey sis..terima kasih share info..😉