Keputihan Msa Pregnant..

Hi Mommy Yg Berpegalaman.. Sya Nak Tnya Adakah Sesiapa Yg Mgalami Keputihan Msa Pregnant?? Sya Pada Asalnya Mmg Jenis X Da Keputihan,, Msa Pregnant Nie Keputihan Ada Pula,, Nak Bgtw Nurse Tarikh Temu Jnji Kk Lmbt Lgi,, sbb skg rasa x selesa sgt,, kdg gatal bhagian dlm... Jdi Adakh Petua Utk Elak Kn Keputihan Nie Dri Berterusan.. #firstbby13w

1 Balas

Jangan minum manis. Minum air masak banyak. Keep track of color discharge yang puan experience dan bagitahu dengan nurse/doctor masa appointment nanti. Kalau makin teruk doc akan amik sample dan bagi ubat insert nanti.

5y ago

Terima kasih sis...