Alahan Kehamilan

Asalamualaikum..saya nak tanya ada tak mommy2 yg ada pengalaman macam saya sblum pregnant keputihan tak selalu ada dan tak bau, sekarang time pregnant keputihan makin banyak...keputihan kekuningan dan berbau tapi tak gatal..sy dah pi jumpa dr pakar dia bagi ubat inserd ,antibiotik smua tpi still dok ada..adakah tu satu alahan ?? Anak first dulu tak jadi pon macam ni risau saya #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Sama lh kita sis dlu anak sulung sya tiada lansung keluar keputihan klau ada pun sikit” je tpi semanjak mengandung anak ke-2ni lain mcm 😅tpi sya selalu guna dua jari tangan saya buat bersih” elakkan Baby kena jangkitan kuman..