Keputihan 3trimester

Hai salam mommies smua . nak tnya if hjung pregnant ni bru keluar keputihan kaler hijau . bahaya ke ? awal2 pregnant takde sgt punn .

2 Balas

Tak normal tu sis. Kena cepat2 gi klinik atau hospital minta ubat keputihan. Keputihan ni kalau tak dirawat takut kena jangkitan kepada baby. Apa2 pun, saya doakn sis semoga dipermudahkan urusan. Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

Aminn inshaAllah .

Btul ke org kata klu ada keputihan hujung trimester ni tanda2 hampir nk bersalin ye? Maaf tumpang soalan kat cni

1y ago

Ada dengar macam tu jugak sebab saya tnya doktor sendiri. Dia ckp normal. Cma kna rawat je la. Kalau nak bersalin pun, takda isu.