Gatal di miss v...

Salam semua...sya skrang pregnant dh 14 minggu...Nak tnya knapa miss v sya jadi gatal2 ya....tapi keputihan xdak...lpas tu sya check sndri nak tngok kat miss v....sya nampak kat dalam dinding luar faraj tu ada putih2 melekat kat situ...bila sya sentuh kluar putih2 tu...adakah bahaya...sya terkena jangkitan apa2 ke...bahaya tak utk kandungan saya

6 Balas

Tye doc awk.. Mgkin gbs sy pun sgkut mcm awk tulaa dia pekat.. Keputihan pun ade gtall xtahan sy tye doc n ambil sample dlm 2w dpt result kalau tu masuk ubt ikut faraj.. Sy pki ubt tu alhamdullilah xgtal dah n kputihan kurang

salam mommy2, Boleh tak suggest susu apa yg okay . Saya tak pernah try lagi minum susu utk ibu mengandung. Kalau bole yg sesuai utk ibu yg ada gdm.

9mo ago

Sis boleh try minum susu anmum, baik untk ibu dan tumbesaran baby.,,

bgtau je doc awak..sy pagi td doc dh ambik sample keputihan..sblm tu doc bg ubat sumbat dlm tuuu..dh ok..jgn risau g je jmpa doc

misi sy cakap kalau ada lendir/keputihan/gatal2 kena jumpa doktor.. dah jumpa doktor ke belum?

Takut ada GBS . Better pergi jumpa doktor

Better buat pemeriksaan dgn doktor ya.