Bila nak due ni

Assalamualaikum mommies , nak tnya kalau kdang2 je rasa nak berak and perut memulas tu tnda nak melahirkan dh dekat ke? Tp saya xde experience any mucous plug yg wrna pink or merah2 ke apa , just warna Putih je , so mcm mana ye? Tapi contraction tu dlm sehari tu mst ad rasa cuma xde la cm sakit sampai ke belakng ke ap ..

4 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb tiada pnglmn...ada yg kata ia slh satu tanda..tp xtwla bagaimana..sbb mcm sy dlu bersalin czer pd 34 minggu mg dpmudahkan segalanya..aamiin

sma la kita... semoga Allah SWT permudahkan segala urusan kita untuk melahirkan zuriat kita dlm masa terdekat slmt ibu dan anak aamiin

Yup dah dekat tu. Dia bagi hint suruh jaga2 😁

dekat dah tu