Sakit perut memulas

Hai mommies. Saya dah 2-3 hari ni asyik rasa memulas. Nak cirit. Tp bila yakyak keluar sikit je. Then kadang tu memulas tu sampai rasa cramp perut and sakit pinggang. Ada juga rasa cucuk2 mcm angin bawah perut. Saya ada buat ctg tapi takde tanda contraction ke apa and dr kata baby semua ok. Saya fikir false contraction. Tp harini dia dtg mcm seharian ni dah 3-4 kali rasa nak cirit and cramp. Btw saya 34weeks 1 days.

1 Balas

braxton hicks kot tu.. pantau kkerapan yea... n tgok kalau ada turun tanda... bole jadi late premature labour... kalau tak tahan pg je balik2 pac tu takpe