mucus plug

hi mommies. malam td dalam pukul 12am saya turun tanda. mucus plug tp just warna putih je. xde darah pun. perut pun xde sakit sampai sekarang ( 9am). baby gerak pun ok je. so saya xtau patut prgi hospital ke tak. sbb takde tanda2 sakit perut pun. #39weeks5days

2 Balas

pengalaman saya. normal mom sebab mommy bnyak gerak,biasa kita buat excires dia akan keluar dgn rasa senggugut sikit insyaallah dkt tu paling lmbat 2 minggu bnyak2 berdo'a...

pg hospital.