Mengharapkan keajaiban

Assalamualaikum mommies, hari ni kalau ikut date 1st period sepatutnya dh 9w.. Tapi tadi scan kantung 6w + tak ada janin lg.. Doc suruh datang lg 2 minggu utk scan.. Doc cakap mungkin wrong date atau gugur?.. Sepanjang ni sy langsung tak ada pendarahan.. Ni 1st pregnant sy selepas setahun lebih menunggu.. Lepas 2 minggu kalau kantung tetap kosong doc suruh cuci.. Ada x yg pengalaman sama dengan sy..tolong doakan ada keajaiban utk sy??

14 Balas

sama la mcm sy sis..cuma sy ada spotting n kramp perut..skrg bergantung dgn duphaston..tgu next tca utk scan yg sepatutnya sy dah 9w tp bila scan baru mcm 4-5w je😥