Pregnant 9w tapi scan 5w

Hai mommies.. Sy sedang pregnant 9w 5d,petang td pergi scan doc ckp kantung sy ada tapi janin masih blm nmpak..usia kandungan ikut pada mesen scan tu baru 5w 1d..doc suruh dtg lg 2 mggu utk repeat scan..skrg ni,sy dlm keadaan sedikit risau memandangkan sy mmg mgharapkan anak kedua slps 3 thun ttc..boleh mommies share kan pengalaman kot2 ada yg mcm sy.. Tq in advance mommies..#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

normal jer macam sy hari tu dah 7 minggu doc scan ada kartung saja baby xnampak repet scan 2 minggu kemudian alhamdulillah dah nampak baby ....

normal kalau period x teratur.