7 weeks pregnancy

Assalamualaikum mommy's yg ada dalam ni. Hari ni sy pergi check up dkt klinik utk scan, then doc cakap kantung sy dah 7 weeks tp janin still takde. Then doc bgtahu sy gugur atau kandungan tak menjadi. Sy bgtahu nk scan lg 2 minggu. Ada tak yg sama mcm sy 7 weeks tp takde janin lg dalam kantung. Risau la#firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

waalaikumussalam . sama mcm saya lalui skrg ni. ikut kiraan period pregnant dah 7w4d . tapi tadi scan kantung 6w3d . mungkin pesenyawaan lewat. doc suruh scan lagi 2 week . saya pun kantung belum nampak baby lagi . positif dulu buat masa ni . İn Shaa Allah . semoga ad rezeki kita sis . 😊💪

2y ago

tu la doc dkt kk td terus bgtahu sy gugur sbb tak nampak janin. down kejap. tp sy bgtahu nk tggu dalam 2 weeks lg. InsyaAllah semoga kita sama2 ada rezeki nanti 🥰

Period teratur tak?

2y ago

🥰🥰