Mengharapkan keajaiban

Assalamualaikum mommies, hari ni kalau ikut date 1st period sepatutnya dh 9w.. Tapi tadi scan kantung 6w + tak ada janin lg.. Doc suruh datang lg 2 minggu utk scan.. Doc cakap mungkin wrong date atau gugur?.. Sepanjang ni sy langsung tak ada pendarahan.. Ni 1st pregnant sy selepas setahun lebih menunggu.. Lepas 2 minggu kalau kantung tetap kosong doc suruh cuci.. Ada x yg pengalaman sama dengan sy..tolong doakan ada keajaiban utk sy??

14 Balas

Hi sis.. Sy Sama juga mcm kes sis.. Scan sepatutnya 9w.. Tapi nmpk kantung je 5w5d.. Bleh sy tau apa perkembangan sis sekarang? Sy risau..

5y ago

Allah..semoga sis tabah..insyaa Allah akan ada rezeki sis nt.. Next kalo preggy kne cepat2 jmp doc utk dapatkan nasihat n suppliment utk kuatkan rahim..

Sama macam saya . Patutnya dah 10week semalam tapi haritu scab dr cakap saya baru 6week6day tapi janin semua dah nampak

Perut sis ada rasa mcm sakit senggugut tak?sikit2tapi kerap rsa mcm senggugut?

Doa yg baik2, fikir yg baik2 sis. Insya allah ada keajaiban nnt ya. Amin