Mengharapkan keajaiban

Assalamualaikum mommies, hari ni kalau ikut date 1st period sepatutnya dh 9w.. Tapi tadi scan kantung 6w + tak ada janin lg.. Doc suruh datang lg 2 minggu utk scan.. Doc cakap mungkin wrong date atau gugur?.. Sepanjang ni sy langsung tak ada pendarahan.. Ni 1st pregnant sy selepas setahun lebih menunggu.. Lepas 2 minggu kalau kantung tetap kosong doc suruh cuci.. Ada x yg pengalaman sama dengan sy..tolong doakan ada keajaiban utk sy??

14 Balas

Sama mcm sy dlu sis. Kalau ikutkn apps 6weeks. Tp bila scan doc ckp masih 4weeks and nmpk kantung je. Kemungkinan sbb period x teratur sbb period sy mmg xteratur. Ni dh scan dh masuk 7 weeks,alhamdulillah dh nampak kantung dan janin. Think positive je sis. Klu xde bleeding,inshaAllah xde apa2. 😊

5y ago

Period tak teratur... Kita nak kira kandungan macam mana ye... Sbb saya period tak teratur... Last 24/7