hilang kn demam Kuning..

assalamualaikum ibu² smua ..Nak tnya apa tips nak turun kan kuning bby .. dah cuba mcm² ? tapi masi jg atas 200 ..kecian bby balik² kna ccuk Siapa tahu nak guna apa lgi ??

36 Balas

pertama. kerapkan susu badan selang seli kn dgn susu formula. kedua mandikan guna herba cina.. tu saja cara.. banyak mnyusu banyak lah baby kncing berak.bby sya sebulan kna kuning. minggu ke tiga baru sya tau keberkesanan susu ibu dgn susu formula yg paling bkesan. tu pengalaman sya bby kena jaudice. 🙂 kena tahan wad smlm huhu.

5y ago

kann sis hawa.. sbb bby sya buat mcm tu kuning bby cpt menurun.. sis lee yaa kmu bagi susu fomula dlu pastu sambung susu badan.. selang selikan bgitu lah.