bbykuning and saya dah cuba mcm mcm cara tapi kuning bby turun tapi slow turun kuning anak dan s

dekat mane ye saya nak dapatkan air parutan sengkuang cina ya? untk turunkan bby kuning dah 11hari

2 Balas

bg baby kerap minum susu sahaja sis.. jgn ikut org suh bg baby minum/mkn itu ini.. setiap 1 jam 1oz / 2 jam 2oz.. mcm sy mix susu formula jee.. bg byk kencing / berak

kuning baby nih bnyk petua dea sis,sis cuba bagi baby minum air kelapa muda,atau air anggur hitam(perah air anggur hitam saja bgih baby minum).

10mo ago

Baby bawah 6 bulan exclusively susu ibu. Selain daripada itu, it's a big no! Worst case scenario could lead to death. Tolong bagi tips atau info yang betul ya. Okay untuk anak kita, tak semestinya okay untuk anak orang lain.