Demam kuning

Tolong bagi mcm mna nk turun kn kuning bby....mommy darah o....hari ke 7 =15.6 ...hari ke 8 = 14.2...hari ke 9 xtahu lgi...

4 Balas

Mommy kena kerap susukan baby. Bila bayi kerap berak dan kencing, kuning dia akan turun. Saya pun berdarah O dan anak saya prolonged jaundice. Semoga dipermudahkan urusan dan moga baby cepat sembuh ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

saya pun darah o, baby sy pun kuning, dan doktor kata kena kerap susukan. jgn biar baby tido lama, kena kejut baby untuk susukan. saya bg susu formula sebab susu badan sy kurang, alhamdulillah tak sampai 2 minggu kuning dah tak da.

Hi Puan. Kena bagi bayi susu 2 jam sekali. Kalau dia tidur kejutkn supaya menyusu. Sebab anak saya pun kena kuning masa baru lahir. Moga anak cepat sembuh ya. Aamiin

Kuning mmg buat pening ibu. Mn nk paksa baby tu bangun menyusu lg. Susukan tiap 2 jam. 8 00